Voor wie

Iedere organisatie die wil veranderen is bij ons aan het juiste adres. Dit kunnen administratieve veranderingen zijn maar ook aanpassingen in het “maakproces”.

Wij kunnen u adviseren over software pakketten en hun huidige inzet, maar uiteraard ook de koppelingen tussen de diverse pakketten kunnen door ons geanalyseerd worden en voorzien van commentaar.
Wellicht heeft u net een reorganisatie achter de rug en wilt u het team dat hierdoor gevormd is meer samen brengen, ook dan kunnen wij u helpen.

Eerste kennismaking

Om u kennis te laten maken met onze ervaring en deze te toetsen aan processen binnen uw organisatie, bieden wij u een geheel vrijblijvende efficiency scan aan.

Door een aantal procedures die binnen uw bedrijf actief zijn te spiegelen aan punten voor efficiĆ«nter “produceren”, zullen snel en eenvoudig de verbeterpunten zichtbaar worden. Hierdoor kunnen wij inzichtelijk maken hoe belangrijk het voor uw organisatie is om deze verbeteringen in te zetten. Verbeteringen van meer dan 30 procent in communicatie of productieprocessen zijn meer regel dan uitzondering. Wat deze veranderingen aan financiele besparingen opleveren is niet eenvoudig te zeggen, je bent dan afhankelijk van meerdere factoren. Maar dat ook hier een grote winst behaald wordt dat is een feit.

Wilt u meer informatie over deze efficiency scan of een afspraak met ons maken dan nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen via E: info@ek2.nl of T: 06 380 401 29.